Merry cristmas - Кадрие Джесур. Турция

Ольга Мальцева-Арзиани2
MERRY CRISTMAS to THE INTERNATIONAL CONCURS!!! (Турция Кадрие Джесур)

 Драга Олга Малцева,
Честита Коледа! Честити и весели да бъдат новогодишните празници!
Нека 2012-та бъде мирна, пълна със здраве и успехи, слънце и с нови  "простори, където да тичаме"!

сърдечно от Истанбул!
 
Кадрие Джесур

www.kadriyecesur.com