Поздравление Демира Демирева. Болгария

Ольга Мальцева-Арзиани2
Поздравление Демира Демирева и благодарность всем участникам конкурса.

           ДОБЪР ВЕЧЕР,СКЪПА ОЛГА!

       Тази вечер получих писмата ти и останах много доволен от Новогодишните поздравления и топли думи,които отправят към нас нашите братя поети от Русия,Украйна,Канада,Полша,Германия и др.Аз също отправям Новогодишни поздрави към Петр Голубков,Юрий Кутенин ,Наталия Каретникова, В.Стафидов,Дорота Свяцкая и ... страхувам се да не обидя някого като не споменавам имена.Но аз вече в душата си пазя имената им.

       Нека Новата година донесе на всички автори много здраве,щастие на тях и техните семейства.И много,много стихове и книги.

С най-топли приятелски чувства към всички

           Демир Демирев