existence

Алрови
bleeding clouds on the gauze sky,
so tremendously torture my sanity,
forcing to open my eyes,
facing awakening of the rot of humanity..
my empty veins and ripped off heart..
of grim plex words - symbol of profanity ..
and how to carry on existence..
release my soul to farewell fly,
amplitudes of see-through wings
to sweep my inflamed mind..
solitude.. without any ..single body to understand..my life.
..........................................................
sanguinamento nuvole sul cielo di garza,
 cosi tremendamente tortura la mia sanitа mentale,
 costringendo ad aprire gli occhi,
 di fronte risveglio il marciume dell'umanitа ..
 le mie vene vuote e strappato via il cuore ..
 di parole complesse triste - simbolo di profanitа ..
 e come portare avanti l'esistenza ..
 liberare la mia anima a volo d'addio,
 ampiezze delle ali trasparenti
 a spazzare la mia mente infiammato ..
 la solitudine .. senza che nessuno singolo per capire .. la mia vita