Закутатись в небо

Елена Славинская
Коли хуртовини не те, що на дворі,
А в серці вщухати не сміють –
Човгає день за далекий невіданий фронт,
І хочеться тиші, і скинути, мов вантаж мрії,
Летіти в повітряній кулі за горизонт.
З собою узяти улюблені фото на згадку,
І спогадів кошик, і вІршів поряд до них.
Десь там на краєчку світу здійснити посадку,
Закутатись в небо, ловити віями сніг.