У Божiй силi

Людмила Дзвонок
Бог дає нам думки швидкокрилі,
То ж летімо ними до небес.
Ми з Ісусом будемо в тій силі,
З-за якої Божий Син воскрес!

Осінь вибива узори в листі,
Роси - килимами по траві.
Одягну каштанове намисто,
Хоч і сивина вже в голові.

Чепурити буду й свою душу,
До гріхів не буде вороття,
Я її трудитись більше змушу,
Вигребу і винесу сміття.

Вірю, що я буду в Божій силі,
Бо ж для цього Божий Син воскрес!
Бог дає нам думки швидкокрилі,
Я літаю ними до небес.
                04.01.2012

Натхнення від:http://www.stihi.ru/2011/09/30/7423