про збiг

Словолюбка
Закінчились грудень й Marlboro.
Тебе у мені, як снігу.
І я запиваю гальбами
Любов, що назвала «збігом»
Обставин, життів і пальців.
Пробач, що знайшлись в цім світі,
Зростались тілами в танці
Без права на власність, звітів.
…В зимі героїнно-білій
Розлука татарсько-чорна
І спогади надто спілі,
Немовби зірвала вчора.