Знов благаю долю...

Геннадий Сивак
Знов благаю долю,
Щоб не жартувала..
Та  шляхи в неволю,
Щоб  позачиняла.

А моє кохання,
Зради не пізнало,
Сонячне вітання,
В ранці рятувало.

Та щоб  люди  добрі,
Поруч завжди були,
Чесні та хоробрі,
Мову гарну  чули.

Жив  лісовий шепіт,
Та зіркові ночі
І казковий трепет,
Мов пісні дівочі…

Жереб вибирає,
На щастя  домівку,
Та Господь шанує,
Рідну  Шепетівку…



Автор Геннадій Сівак.
5  січня 2012 року.