в чний пасажир

Иванна Яновская
І якщо дорога
Вміє стирати думки,
Може  послаблювати муки…
Я-вічний пасажир

З мене усього досить
З мене насправді досить..


Коли цілуватимеш їй руки
Згадуй про нашу осінь…