я це ц1ную

Иванна Яновская
Можеш жалітись стінам
Їм все одно
Хто кому плюнув в душу.

Хочеш-залий у себе
Дешеве вино
Якщо хочеш. Я ж віднедавна мушу

Тільки коли
Будеш дивитись фільми
І ненавмисне заплачеш
(я це ціную)
Зірви її з себе
Етикетку гарячого мачо

Передай через мейл
«я сумую».