просто

Иванна Яновская
Просто
Як хочеш піти
Забирай все з собою
Старі шрами не стерти,не вивести

Я б писала листи
У далекі твої закордони
Я б забула усі заборони
Щоб ще раз цілувати ці скроні
Щоб ще раз зігрівати долоні

Твої очі,здається,зелені
Твої родинки стали табу
Всі мости від сьогодні спалені

Хочеш-клич.чи не клич.
Я не прийду