давай

Иванна Яновская
Давай сміятись
 ніби нічого не було
 Не думати хто кому належить
 не боятись
ставити перед собою цілі
і добиватись.

в цьому місті, на цій вулиці
в цій квартирі
де немає електрики
де надто тихі сусіди(і діти)

у місті
де вічні морози і зливи
забудем,що серце
не зовсім щасливе.

Попросим його не боліти.