Я шукаю стар почуття...

Форнит
Я шукаю старІ почуття...
Там, у серці, під кригою часу
Я кохаю тебе більш життя,
Я кохаю з десятого класу...
Пам*ятаєшь останній дзвінок,
Саме той, де в рожевім гіпюрі,
Я отримала власний урок
В вальса нашого першому турі.
Я кохала тебе більш за все,
Та сьогодні зустрітись не в змозі,
Загубили, промарили все,
Що зібрали з тобой у дорозі.
Я шукаю старі почуття,
Ті, що серце під кригой ховає.
Я шукаю, бо досі живая,
Бо не бачу без тебе життя...