Малоросская ночь

Лена Моргун
Малороська ніч

Знову сходить вечірня зоря,
Мерехтить зачароване небо.
Ллється хвилею пісня моя,
Літня ніченька, тільки про тебе.

Лине місяць в обійми твої,
І зірки задивились у воду,
Споглядають у тиші нічній,
Мов у дзеркало, сяючу вроду.

Прохолодно шепочуть гаї,
Вишень цвіт заглядає у вікна,
І співають в садах солов'ї,
І від співу сади буйно квітнуть.

І в дрімоті прекрасній без сна
Розгорнулись поля,лани рідні.
Спочива Україна моя,
Ночі тихі – то чари літні.

                03. 02. 10