Снiжинки

Наталья Гуркина 2
Узимку до ялинки
Злетілися сніжинки.
Та як порахувати,
Якщо їх не впіймати?!

Одна сніжинка, двоє…
На пальчик сіли троє...
Десята, двадцять шоста…
Тридцята, дев’яноста…

І їх не полічити!
В долонях не вмістити!
Сто сьома.. сто дев’ята…
Їх тисячі, малята!