Х. Дж. Кеннеди. Награда паршивцу

Галина Иззьер
Филибер на рынке резко
Заглянул в беконорезку.
Вжжик! - и чертов инструмент
Голову обрил в момент.
Через вжиков пятьдесят-
Фил не просто лысоват.
До бровей уменьшив рост,
Фил на задирает нос.
________

A Brat's Reward

At the market Philbert Spicer
Peered into the bacon slicer—
Whiz! the wicked slicer sped
Back and forth across his head
Quickly shaving—what a shock!—
Fifty chips off Phil's old block,
Stopping just above the eyebrows.
Phil's not one of them highbrows.

Copyright © 1985 by X. J. Kennedy