selavy

Екатерина Зорина
something behind pushes me into existence
before blossom stands movement
its essence you can call a fulfillment
your kisses like sparks, darkness of room
internal possibility starts to be gloom
tangible dough beyond the edge of
a circular pan settles on a pie
golden and warm like night
praying to be released from image
we forget of beacon ocean limits
dog backwards is god
enough blue suspense
being unsure of bland
people fuck on pied blankets