Тьотя Шура

Геннадий Сивак
Пам’яті Олександри Франчук,
чудової людини з  вулиці мого
дитинства.


На вулиці  Пісочній,
Свята краса в долині,
Мій  шлях неостаточний,
Дитинство мов в  витрині…

Там вітражі чудові,
Та верби у поклоні...
І  береги    річкові,
На них паслися коні...

Ще й досі  Гуска-річка,    
Водою  ніжно  грає,   
Вона на віки вічна,
Каміння промиває…

Та долю не минали
Дитинства мого кручі,
Часи від нас втікали,
Мов ті вітри пекучі…

А Шепетівка мила,
Давала нам наснагу,
Та дарувала крила,
Майстерність  та відвагу.


Освічували жити
Пісні та  сум бандури,
Щоб  совість не  згубити -
Навчання  тьоті  Шури…

Автор Геннадій  Сівак.
21  січня 2012 року.