Обикновени рисунки-37. Помниш ли?

Борис Калинов
Помниш ли всички мигове?
Искрящи, изгарящи фотони
в буйна радост
Мигновения
в незабравими вечери
поели и последните
частици сладост...
А може би това са само думи.
Преписани от някъде...
За някого.
Не водещи до нищо.
Не помнещи за всичко
помежду ни?!

Б.Калинов
24.01.2012г.
Пловдив
Комп. рисунка- Б.Калинов