Знак питання

Яфинка
Пригубила щастя – тебе,
Сльози – зливою.
А ти - як мовчазний тибет, -
Плачу римою…

Не охолоне в жилах Бог
Ніколи – сильно я
Вросла корінням у любов –
Немов могилою.

Мені би доленьки іще
Та незрадливої
Чи – раювання, благодать
До смерті сивої?

2011