без c нiжнiсть

Словолюбка
у січня хронічна безсніжність, у мене - безніжність.
квартира від сліз скоро стане солоним босфором.
тулиться вістрями зимна, як зброя, торішність,
кавальцює, немовби я була пліснявим рокфором.

я ж маґістр з падінь, і на смак вони всі ікарові,
хоч продовжую пнутися вгору, як вуса далі.
ти статеве життя, розмову чи джип субару вів,
поки в мене без(с)ніжність чорна, як сомалі.