Снiжна казка

Наталья Гуркина 2
Знову сріблом місто сяє,
І повітря аж дзвенить:
Сніг літає, сніг кружляє,
Сніг під ніжками рипить…

Поцілунками вкриває
Любі щічки дітвори
Сніг співає, обіймає,
Розсипаючись згори.