Диво

Татьяна Силаева
В душі народжується диво...
В очах поблискує мрійливо...
собі тихесенько співає...

Від щастя та душа вразлива,
хоч і мелодія красива,
бодай її ніхто не знає...

Коли народжується диво,
життя міняється щасливо
чого я щиро всім бажаю!