Осiнь

Татьяна Огневик
Прийшла кольорова,
Усім вже відома,
Красива, та сива,
Так, осінь - вона.

То ж найцікавіша наша пора,
Багатий врожай дарує вона.

І мила, і скромна,
Неначе зі сну.
Її таку люблять
Палку і рясну.

Зображення: Саламов Байрам "Осень, осень"