***

Виктория Аблясова
Коханий мій, як холодно мені
тепер без тебе вулиці минати,
але ж я знаю, через кілька днів
ми знову разом будем зустрічати
ранкові зорі, проводжати дні,
і ночі сизі, пристрасні і палкі
розділимо на двох. І як ві сні
згадаємо зі сміхом наші сварки.
2003