Розмова з тишою..

Алёна Николаева 22
..прикро..
     згасає зірка..
її намагались впіймати..
гірко..
     від болю гірко..
а би ж то було все знати..
..прикро..
     що зимно навколо..
зимно в душі..в очах..
час знов малює коло..
тільки самотньо..
     без нас..
..що ж то було..
     коханий??..
що ж то було..
     скажи??..
[в відповідь тінь мовчання..]
..\Боже тебе бережи..\
..ти загубився в мандрівках..
у пошуках дива..
     нажаль..
тануть думки по домівках..
які ти в пітьмі малював..
..що ж там
     в душі твоїй крається??..
що там шукає вихід??..
серце відлунням кається..
шепіт доноситься зтиха..
..серце німіє в мовчанні..
слова не знаходять силу..
зимно..
      в очах зізнання..
подихом ком підкотило..
..прикро..
      німіє час..
посмішка тане в зітханні..
..як там думки..в небесах??..
мої тут чекають зізнання..