Чекаю на тебе...

Даша Заярная
Горять вогні, як зорі ті у небі,
Палає спалахом  рожевий  небосхил.
Я все чекаю, що прийдеш до мене,
Але, мабуть, ти стежку загубив.
Чомусь не чути більш дзвінкої пісні,
Не чути щебетання тих пташок,
Але чекаю і сиджу на місці,
А все ж болить так серце від думок.
Ти десь далеко в мареві червонім
Шукаєш світ, блукаєш у думках.
Я вірю, що прийдеш, але самотня знову
Чомусь ридаю, серце у сльозах.
Чомусь затих у небі місяць новий,
І загорілось сонце навпаки,
Я знаю, що прийдеш далекий і знайомий,
Але наводять сум зажурені думки.
25.07.2007