Спогади на бiс

Форнит
Жодного дня без кохання,
Жодного дня без сумлiнь..
Вип*ю на бiс на прохання,
Щоб пiдвестися з колiн.
У театральних вiтальнях
В пошуках iнших свiтiв
Я загубила кохання,
Втратила на самотi.
Марно шукали актори
В смутку примарних подiй,
В бiлих пустих монiторах
Вiдгуки згаданих мрiй.
Тiльки останнi зiтхання
Схованi в тiнях кулiс
Залишком снiв про кохання,
Що я дивлюся на бiс