Сусiди сьогоднi вживають план

Анастасия Салмина
Сусіди сьогодні вживають план,
Та не чую вже навіть запаху.
Привести себе у належний стан?
Ні, не чула. Хай буду заплакана.
 
З мого носа повільно тече компот,
Яскраво-червоною юшкою.
Йди геть, свідомість. Тобі - бойкот.
Я мовчу й обростаю мушлею.
 
Сьогодні сусіди вживають план,
Але я їм це, знаєш, вибачу.
Ти - моє повітря. Не бійся драм,
Бо відрощую зябра риб'ячі.