Туди, де зорi тануть з росами...

Леся Ткач 2
Чекаю ночі темній, вечора,
Коли всі зорі враз спалахують,
Коли уносять мрії течію,
Я за ті ночі Богу дякую.

Відкрито серце мріям поночі,
І в зорях думки про кохання,
І мрії ці не чорні, сонячні,
Мене беруть в кільце жадання.

Чекаю я кохання щирого,
Щоб щастя через край, до повені,
Щоб і надія рядом з вірою,
На перехресті із любов`ю.

Щоб ніч пройшла, змінилась ранком,
Щоб льоди танули з торосами,
Щоби прийшла любов з світанком,
Туди, де зорі тануть з росами...

8.02.2012г.