А я не знаю, як без тебе жити

Поли На
А я не знаю, як без тебе жити.

Ось закінчилась злива дощова

І клаптик хмари тане у повітрі,

І ти пішов, а я іще жива.


І розпач хай ще стукає у скронях,

А в серці - наче ядерна зима.

Розчарування, злість, докори долі -

Усе мине, я залишусь жива.


Вже і надія перестане скніти -

Я знов відчую силу у собі.

Чому ми залишаємося жити,

Коли втрачаєм часточку душі?