Час

Виктор Новосад
Хмари почали скоріш плисти,
Повіяв ніжний, теплий вітерець.
День, поволі втратив свої кольори,
Розвіявся неначе пухкий попілець.

Сонце згасаючи за обрій лине,
На царівну ніч воно нас покине.
Тишу й спокій вона нам дарує,
Залежність на серці навіки таврує.

Години, хвилини, секунди спливають,
Таємниці часу у собі ховають.
Невгамовно крокують все далі й далі,
Показуючи нам життя, реалії.

17 грудня 2008