***

Виктор Новосад
Ми пройдемо з вами,
Той тернистий шлях,
Що покладений на нас
Спокон віків.
І станемо вільні,
Як у небі птах.
В серця цвістиме весна,
І слова кохання будуть на устах.

26 травня 2009