Кохання

Ольга Безкоровайная
Дві білі плями на столі,
То промінь сонця заграває,
Горить,горить,по волі тає,
Як мрії справжнії мої.
Ті мрії що живуть тобою,
Крізь роки повняться любов'ю.
Для тебе я пишу вірші,
Про те кохання незабутнє,
І може бути про майбутнє.
Частіше в темряві ночі,
Коли в вікно засяють зорі,
І небо як велике море.
І в час такий є тільки мы.
І зовсім мрії то не плями.
Вони не тануть поза снами.
Та не згасають на столі..


18.01.2012