Стрiляй, коханий

Анастасия Салмина
А серце б'є у скронях - барабан,
У голові і гучно, і оглушно.
Чи вартий ти усіх болючих ран?
Питання слушне.
 
Проходячи повз тебе знов і знов,
Я бачу тільки маску, не обличчя.
За тебе варто проливати кров?
Дивись у вічі!
 
Ну що, дитинко, скажеш "так" чи "ні"?
Минає час, та тільки я лишаюсь.
Від того й сумно, й боляче мені,
І ти це знаєш.
 
Та серце змовкне тільки в той момент,
Коли його з грудей моїх дістануть,
І влучним пострілом розіб'ють вщент...
Стріляй, коханий.