Ах, кошка...

Кованов Александр Николаевич
Знаешь,
Ты трепетно нежным
Таешь…
Льдинкой,
Искринкой,
Снежинкой
В ладошках…
Мурлыкающей кошкой,
На коленях
Мурлычешь
Носиком мокрым
В ладошки
Тычешь...
...Ах, кошка…
(12 февраля 2012 г. 0.12)