Поглядом метелика

Елена Славинская
Я зловлю тебе
Поглядом метелика
І закарбую у пам'яті
Яскравим моментом забуття.
Сфотографую твоє дихання,
Хаотичні рухи повік,
Що здіймаються в унісон
Пісенному вернісажу вітру.
Частоту ударів твого серця
Виміряти неможливо,
Хіба що кількістю поцілунків
На моєму серці,
Кількістю сказаних слів,
Що лишили свої відбитки на вустах.