Аделина Тодорова Цветно

Лариса Семиколенова
ЦВЕТНО

Аделина Тодорова, България

Навън вали.
    Нека усетим как дъжда
           отмива всичко грозно!
              Ще остане само красотата.
         
Готов ли си за нея ?
      Чуваш ли как капките шептят,
                докато падат и се сливат в едно цяло?

Всичко става цветно.
        Излез навън под небето сега!
                Можеш да докоснеш дъгата.

Небето е толкова е близо,
       както никога досега...
              Не казвай нищо,не е нужно,
    
просто се наслади на мига!
            Нарисувай чувствата си
                с цветовете на дъгата.


Радуга.

Готовы
     почувствовать ласку дождя,
          Который смывает нелепый налёт?

И вот
     перед нами сама красота
          Без маски и грима, блистая, встаёт.

Давайте
      Послушаем вольный оркестр,
          Где капли сливаются в мощный поток.

Дождинки
      вобрали из красок букет,
          А в тучах прекрасное чудо цветёт.

Молчите!
      Слова нам совсем не нужны.
         Лишь неба коснитесь открытой душой.

И радуга
      краски подарит свои,
         Чтоб яркое вышло любви полотно.
         
ИТОГИ V МЕЖДУНАРОДНОГО КОНКУРСА
НОМИНАЦИЯ "ВРЕМЕНА ГОДА"
ВЫСШАЯ НАГРАДА