Обикновени рисунки-39. Сезони за

Борис Калинов
Един мъж
среща първата Жена
на детските години
в Пролети омайни…
Така
на прага му
застава Любовта
И му разкрива
трепетните Тайни…

Един мъж
Пие първата си
Глътка вино…
През Лятото на своята
Съдба.
От векове такъв е
Ритуала,
а чашата-подадена от
Бащина ръка.

Един мъж,
когато пие вино
на своите години
в Есента…
Щастлив е,
щом това се случва
очи в очи с любимата
Жена!
Тогава…
(То е доловимо!)
Тук царува Любовта!

Б.Калинов
29.01.2012г.
Пловдив
Художник: Б.Калинов "Букет-сърце" -комп. рисунка