Я закохуюся у тебе

Анжела Ангел Шкицкая
Я закохуюся у тебе
Через відстані і міста.
Розгортається навіть небо,
Коли пісня летить проста:
Я закохуюся у тебе.
Де ж ти був стільки довгих днів?
Зайвих слів говорить не треба.
Взагалі не потрібно слів.

Твої руки - прекрасна мрія.
Ти потрібен мені завжди.
Ти приносиш любов й надію,
Ясним сонечком в дім війди.
Я закохуюся у тебе.
Замітають сніги міста.
Зайвих слів говорить не треба,
Я тобі напишу листа:

"Я закохуюся у тебе..."

Вітаю всіх закоханих зі святом Кохання!