прочти молитву Бог всегда поможет

Опять Семь Пятниц
15 февраля Тимофей Ростовец Икона Богоматери Казанская. Ростов.  1649 год.

без принужденья
лику святому поклон
тихой молитвы

                Молитва Казанской Божией Матери

 
О, Пречистая Владычице Богородице, Царице небеси и земли, высшая ангел и архангел и всея твари честнейшая, чистая Дево Марие, миру Благая помощнице, и всем людем утверждение, и во всяких нуждах избавление! Ты еси заступница и предстательница наша, ты еси обидимым защищение, скорбящим радование, сирым прибежище, вдовам хранительнице, девам слава, плачущим веселие, больным посещение, немощным исцеление, грешным спасение. Помилуй нас, Мати Божия, и прошение наше исполни, вся бо суть возможна ходатайству Твоему: яко Тебе слава подобает ныне и присно и во веки веков. Аминь.