Смачнi слова

Василь Кузан
А під шубою що у тебе?
Боже! Сукня яка красива!
А під сукнею що у тебе?
Гарний ліфчик – це справжня сила!
А під ліфчиком що ховаєш?
О! Великі які! В долоні
Не помістяться – умліваю…
Я втрачаю всю силу стриму,
Не соромлюся, а хапаю
І до рота тягну – не можу –
Хочу ссати. Великий Боже!
Потече молока струмочок
Для маленьких синів і дочок,
Що, як виростуть, будуть теж
Умлівати, як я, без меж,
І смоктати слова смачні,
Що потрібні тепер мені.


09.02.2012