Кеше ялгыз тугел!

Миляуша Насертдинова-Сайым
Кеше ялгыз тугел, онытылып
Монсу уйлар уйлап яшэмэ!
Кирэк булса, тэтрэт баскан жирен,
Кирэк тапсан, хэтта яшьнэ дэ!

Кеше ялгыз тугел, шуны бел дэ
Ккнеленэ уткэр иманны!
Мескеннэргэ барып тинлэшмэ син!
Йэрэгендэ булсын ил даны!