Залишися

Анжела Ангел Шкицкая
Я не хочу тебе відпускати... Ніколи...
Заметіль, чи дощі за вікном - все одно.
Ти не йди. Я благаю. Не знаю, відколи
Замість крові біжить через серце вино.

Я не хочу, щоб сніг пролітав над тобою,
Щоб вітри завивали і шуміли моря.
Я тебе збережу. Хочеш, стану святою?
Буду тихо світити, як вечірня зоря.

Я в долонях твоїх розплескаю все небо!
Забирай цілий світ... Тільки душу віддай!
Я не можу сміятись і жити без тебе.
Залишися, й мене, наче книгу- читай.




------------------------------------------------

Я тебя не хочу отпускать никогда.
 Пусть метель или дождь за окном- все равно.
 Не иди, умоляю. Не знаю, когда
 Вместо крови моей побежало вино.

 Не хочу, чтобы снег пролетал над тобой,
 Чтоб ветра завывали, шумели моря.
 Я тебя сохраню. Хочешь, стану святой?
 Буду тихо светить, как под вечер заря.

 Я в ладошки твои разолью небеса!
 Забери целый мир! Только душу отдай!
 Не могу без тебя пережить полчаса.
 Оставайся! Меня будто книгу, читай!