Снег искрится...

Татьяна Строкач
Сніг іскриться...Сріблом так блищить- сіяє!...

Ніжним килимом навкруг все застеляє...

Зір милує дивовижна ця картина!...

І кружляють знов сніжинки безупинно...

Як художник, вміло взявши пензель в руки,

Так Зима фарбує болі і розлуки...

Все похмуре білим килимом вкриває....

І минає, що тривожило...поволі відступає.....