Що таке щастя?

Даша Заярная
«Що таке щастя?» – спитала дитина.
Батько задумався і відповів:
«Щастя – це ти, моє сонце єдине,
Котрим на світі до цього я жив.
Щастя – це роки, що прожив на світі.
Щастя – це люди, котрих я люблю.
Щастя – це те, що вдалося зустріти
Якось в житті мені матір твою.
Щастя – це посмішка від всього серця,
Що прикрашає обличчя твоє.
Щастя – це сміх твій, що піснею ллється.
Ти – моє щастя, безмежне, живе!»

14 травня 2011 р.