ти як снiг

Галина Танай
ти як сніг ти як талий червоний сніг
моїх вицвілих вулиць
ти так само течеш під подихом
і під дотиком язика
ти легка ти летка як наркоз
ти від шорохів щулишся
розсипаєшся чорним порохом
по розм’яклих губах

моє серце в тобі
пересаджене
вшите
ти знаєш?
ти відчула
подвійні удари
десь там за хребтом?

ти як сніг ти як талий червоний сніг
ти і не відчуваєш
висихаєш і тихо сиплеш
сухим молоком