Кохаю

Елена Синько
Я відчуваю,що тебе кохаю
Завжди всюди погляд твій шукаю
Кохаю..чи кохання відчуваю
Відчуваю,що без тебе вже ніяк.

Мені байдуже чи вітер чи сніг
Від відчуття я збита з ніг
Але я відчуваю,що кохаю
Відчуваю ,що від кохання взлітаю.