Татьяна Рыбарь

Татьяна Рыбарь
осінній візит
осінній дзвінок у квартиру плащі і конверти
звикаємо знов до дощів до прощань і пробачень
я вперше без тебе і осінь здається вчетверте
мені залишає з одним невідомим задачу


осінні прикмети навколо як знаки читаю
зашторені вікна під їзди мансарди балкони
і спалене листя і попіл що в небо злітає
і хмари як храми в заплаканих сивих іконах


осінній візит у квартиру осіннюю ноти
на клавішах вітру розкладені терції дихай
озону для нас ще достатньо і світла як соти
висмоктуєм дні порожнечу залишивши в них