Я сказати так хот ла

Женя Меркулова
Я сказати так хотіла.
Що завжди тебе любила.
Ти у серденьку моїм.
Коли сплю, ходжу чи їм.
Коли дивлюсь Я на тебе.
То розумію, що твоя.
Ти ж неначе від порочі.
Все ховаєш свої очі...