I знову дощ

Женя Меркулова
І знову дощ, не за вікном.
В очах упав грозою.
І знову сумно так в душі.
Тому що не з тобою.
Z памятаю клекіт, сміх.
Ні капельки тривоги.
Та розвили кудись у світ,
незвідані дороги.
Ти десь не тут. Я десь не там.
І в цьому всі печалі.
А попереду нас чикають, замріянії далі.
Я світ руками розвиду,
Всю землю перекину.
Та я тебе повір знайду.
І більше не покину.